Zinkwerk Groningen

Zinkwerk Groningen, zink- en soldeerwerk

colofon

De website van Zinkwerk-Groningen is gebouwd door Digital Ink Webdesign uit Wagenborgen.
fotografie: Otto Kalkhoven en Marian Stegeman

Zinkwerk-Groningen heeft de inhoud van deze website met zorg samengesteld. Wanneer Zinkwerk-Groningen of bezoekers van de site onmiskenbare fouten of onvolledigheden constateren wordt overgaan tot correctie of aanvulling. Zinkwerk-Groningen probeert deze website zo actueel mogelijk te houden. Er bestaat echter altijd de mogelijkheid dat bepaalde informatie na verloop van tijd verouderd of niet meer geheel juist is en niet tijdig vervangen is of kon worden.

Teksten, lay-out, afbeeldingen, artikelen en overige items op deze site vallen onder het auteursrecht van Zinkwerk-Groningen en Digital Ink Webdesign. Kopieëren en/of aanpassen ervan is dan ook niet toegestaan.Mocht u toch gebruik willen maken van materiaal van deze website, kan dat alleen na het verkrijgen van schriftelijke toestemming. Uiteraard mag u informatie van deze website afdrukken en/of downloaden voor persoonlijk gebruik.

Deze website bevat links naar websites of naar webpagina's van derden. Zinkwerk-Groningen heeft geen zeggenschap, noch enige reeële controlemogelijkheid ten aanzien van de inhoud of andere zaken ten aanzien van deze websites en aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid of verantwoordelijkheid voor de inhoud van de websites van derden waarnaar gelinkt is.

Zinkwerk-Groningen is niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade, van welke aard ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van de website of de inhoud van de informatie op de website.

Zinkwerk-Groningen houdt zich ook niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade die het gevolg is van het gebruik van informatie die door middel van deze website is verkregen.

Copyright © Zinkwerk-Groningen, Digital Ink Webdesign

contact

Zinkwerk- Groningen
Marian Stegeman
Graauwedijk 36
9625 PC Overschild

0596 - 566 448
info@zinkwerk-groningen.nl